Profiteer van dit exclusieve E-book aanbod

Duurzaam Plan-Toolkit

Deze Duurzame (strategische) Plan-Toolkit helpt jou op weg! Je wordt stap voor stap geleid door de ontwikkeling naar jullie duurzame plan. Door missie, visie, waarden en praktijk met elkaar te verbinden. Je sluit aan bij de dagelijkse werkzaamheden. Je creëert hier dus geen extra werk mee! Je gaat enkel vanuit een ander uitgangspunt werken. Namelijk vanuit jullie onderwijsintentie. Die wordt leidend voor denken en doen!

Vanuit deze toolkit laten jij en jouw team aan jullie omgeving zien welke andere werkwijze jij/jullie gaan inzetten. Door nú al te doen wat je (in de toekomst) ambieert. Dit werkt aanstekelijk en heeft eigenaarschap, autonomie, vakmanschap en samenwerken tot gevolg!

Jouw jaarplan, afdelingsplan of strategisch plan is niet enkel meer jouw zorg!

Jullie werken samen, vol overtuiging en energie aan de overzichtelijke doelstellingen. Die één op één een vertaling zijn van de missie, visie en waarden. Die één op één aansluiten en bijdragen aan wat er in de praktijk nodig is om te komen tot schitterend onderwijs!

van € 136 voor slechts € 49

Dit éénmalige aanbod is enkel voor de mensen die actie willen ondernemen. Daarom is dit aanbod alleen geldig op deze pagina en tot de tijd is verstreken.

Kom nu tot actie!